Επισκεφθείτε:

Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

ΟΙΚΟΡΑΜΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 3-5
τηλ: 210 49 42 962
φαξ: 210
49 42 962
web: http://www.oikorama-ngo.gr/
e-mail: oikorama@gmail.com


.

Η πολιτιστική μη κυβερνητική οργάνωση ΟΙΚΟΡΑΜΑ προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις δημιουργίας και λειτουργίας οικοκοινοτήτων. Με άξονες δράσης τον πολιτισμό το περιβάλλον και την υγεία, προωθεί ιδιαιτέρως επιχειρήσεις που ασχολούνται με την πράσινη επιχειρηματικότητα όπως: Spa , χώρους ευεξίας , οικοανάπτυξη της υπαίθρου, εναλλακτικό τουρισμό, αγροτουρισμό, πράσινες στέγες, βιοκλιματικά κτίρια, πράσινες προμήθειες και οικολογική διαχείρηση απορριμάτων.

Συμμετέχει ενεργά σε ένα μεγάλο επικοινωνιακό και πολιτιστικό γεγονός, στην προωθητική διαδικασία του καινοτόμου προγράμματος Τόποι, Μύθοι Και Άθλοι του Ηρακλή. Δημιουργεί ολιστικά κέντρα εναλλακτικών θεραπευτικών εφαρμογών, τμήματα αναζωογόνησης με φυσικές μεθόδους και εισάγει οικοθεραπευτικές πρακτικές από την ελληνική παράδοση.

Προωθεί την έννοια της Αλληλέγγυας Οικονομίας μέσω της Τράπεζας Χρόνου. (LETS - Local Exchange Trading Systems - μη νομισματικές ανταλλαγές). Οι υπηρεσίες αυτές ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του ευαίσθητου καταναλωτή και συμβαδίζουν με τις διεθνείς τάσεις της αγοράς στις εναλλακτικές εφαρμογές.
Σκοπός της οργάνωσης είναι να ενώσει φορείς και οργανισμούς ώστε να προωθηθεί η αναγκαία επικοινωνία, συνεργασία και δικτύωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: